Obveščamo vas, da zaradi izrednih razmer plačilo po povzetju ni več možno, zato izberite druge načine plačila (po predračunu, s kartico, paypalom, ..).

Vse naročeno blago še vedno pošiljamo, vendar lahko prihaja do kakšnega dneva zamude pri dostavi. Osebni prevzem naročenih izdelkov pa ni več mogoč.

Za telefonska naročila in dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo med 9:00 in 15:00 uro na 070 233 244 

Hitro in varno nakupovanje

Nakup brez registracije

Dostava

samo 3,90 EUR z ddv
Nad 500 EUR brezplačna

MNENJA KUPCEV:

Kontakt
Kontaktirajte nas in z veseljem
vam svetujemo pri nakupu!
Stacionarni:
+386 (0)599 50 700

Za vas smo na voljo v času:
Pon. - Čet. : 9.00 do 17:00 in pet. : 9.00 do 15.00
(preko spleta 24ur)

Gramofoni

Ljubitelji glasbe pravijo, da glasba zveni boljše v kolikor je posneta na gramofonskih ploščah. V zadnjem času so gramofoni vedno bolj priljubljeni med mladimi. Vedno več glasbenikov se odloči, da bodo ponovno natisnili svojo glasbo na gramofonskih ploščah. S povečanjem povpraševanja po gramofnskih ploščah, se je povečalo tudi povpraševanje po gramofonih. Sodbni gramovoni omogočajo predvajanje več različnih medijev. Idealni so za vse glasbene navdušence, ki želijo pretvoriti glasbo z gramofonskih plošč v MP3 ali katero drugo digitalno obliko. USB priključek omogoča priklop na televizijo in druge multimedijske naprave. V naši spletni trgovini lahko izbirate med gramofoni modernega ali starejšega vintage videza. Med najbolj priljubljenimi gramofoni je prenoslijiv gramofon v kovčku, ki omogoča predvajanje vaše najljubše glasbe kjerkoli.

Brezplačna dostava za artikle nad 500 €

Št. zadetkov: 12

Št. zadetkov: 12