Za telefonska naročila in dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na 070 233 244

Hitro in varno nakupovanje

Nakup brez registracije

Dostava

samo 3,90 EUR z ddv
Nad 500 EUR brezplačna

MNENJA KUPCEV:

Kontakt
Kontaktirajte nas in z veseljem
vam svetujemo pri nakupu!
Stacionarni:
+386 (0)599 50 700

Za vas smo na voljo v času:
Pon. - Čet. : 9.00 do 17:00 in pet. : 9.00 do 15.00
(preko spleta 24ur)

Dostava in dobavni rok

DOSTAVA

Spletna trgovina Pricaraj.si, se trudi izdelke dostaviti v čim krajšem možnem času. Izdelke dostavljamo v večini primerov s pošto Slovenije. Kadar gre za poseben prevoz se poslužujemo tudi drugih dostavnih služb, o čemer pa so naši kupci tudi obveščeni.

Strošek dostave po celotni Sloveniji, ne glede na težo pošiljke, znaša 3,90 EUR.

Dostava je popolnoma varna, vsi paketi so zavarovani. Da bi se paket izgubil, prav tako skoraj ni možno, lahko pa pride do zamude pri dobavi, v tem primeru se zadevo preveri preko sledenja, po številki paketa.

 

BREZPLAČNO SKLADIŠČENJE

Ste ob nakupu nekega izdelka ugotovili, da še nimate ustrezno pripravljenega prostora, ste morda v časovni stiski, pa blaga še ne boste mogli prevzeti, vam je bil izdelek všeč, pa ga trenutno pri nas še ni zalogi?

Za vas smo omogočili brezplačno skladiščenje kupljenega blaga na naši spletni strani www.pricaraj.si.

Blago bomo za vas varno skladiščili kar do 2 mesecev ( 60 dni).

Pogoj za brezplačno skladiščenje:  plačilo naročenega blaga in poslano potrdilo preko e-pošte.

Takoj, ko prejmemo vso blago in je v našem skladišču, vas o tem obvestimo. Tri dni pred zahtevano dostavo, nas o tem obvestite in blago bo odposlano preko storitev Pošta Slovenije.

 

DOBAVNI ROK

Izdelki pri katerih je navedeno »Artikel na zalogi« bodo v večini primerov dobavljeni v roku 1 do 3 dni. Pri večjih aparatih, kot so bela tehnika pa običajno v 5 delovnih dneh oz. odvisno v katerem skladišču se izdelek nahaja.

Pri izdelkih, kjer je navedeno »Razpoložljivost za nakup: Preveri« pomeni, da po vsej verjetnosti rok dobave ni točno znan. Zato moramo zalogo naknadno preveriti. V tem primeru prosimo, da nas kontaktirate preko spletnega obrazca ali e-pošte info@pricaraj.si in sporočili vam bomo predviden rok dobave.

Trudimo se, da so zaloge in dobave čim bolj ažurne. Zaloge se osvežujejo nekajkrat dnevno, zato se lahko zgodi, da včasih pride do napačnega podatka. Primer: Na zalogi zadnji kos blaga, nekdo 5 minut pred vami naroči izdelek, po petih minutah zaloga še ni osvežena, kaže pa zalogo. V takšnem primeru ste o tem nemudoma obveščeni telefonsko. V spletni trgovini Pricaraj.si se zaloge uvažajo tudi preko naših dobaviteljev, kar pomeni, da se lahko zgodi, da prejmemo že napačen podatek o zalogi.

 

ODVOZ STAREGA APARATA PRI NAKUPU BELE TEHNIKE

V spletni trgovini Pricaraj.si nudimo tudi možnost odvoza starega aparata pri nakupu bele tehnike. Naročilo lahko oddate ob nakupu novega aparata na tej povezavi KLIK.O dostavi in odvozu se dogovorimo naknadno telefonsko ali po e-pošti. Cena odvoza, ne glede na velikost in težo je 15 EUR.

Prosimo pa vas, da vaš odslužen aparat ustrezno pripravite za odvoz (odklop in izpust vode iz aparata, odklop plinske in električne napeljave, odstranitev ledu iz aparata, odstranitev lesenih vgradnih elementov, …).
Prav tako prosimo, da aparat pripravite v prostoru pri izhodu iz stanovanja.

Ko odpeljemo vaš dotrajan aparat, zanj poskrbimo na okoljsko primeren način. Z ločenim zbiranjem odpadne električne in elektronske opreme zmanjšamo količino odpadkov na neprimernih odlagališčih in zmanjšamo negativne vplive na okolje.

 

 

 

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo vsak dan:

  • od ponedeljka do četrtka od 09:00 do 17:00
  • petek od 09:00 do 15:00
  • 24 ur na info@pricaraj.si

Kontakti:

 

Želimo vam, da si pričarate obilo lepih nakupov.

Vaša ekipa Pricaraj.si