Za telefonska naročila in dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na 070 233 244

Hitro in varno nakupovanje

Nakup brez registracije

Dostava

samo 3,90 EUR z ddv
Nad 500 EUR brezplačna

MNENJA KUPCEV:

Kontakt
Kontaktirajte nas in z veseljem
vam svetujemo pri nakupu!
Stacionarni:
+386 (0)599 50 700

Za vas smo na voljo v času:
Pon. - Čet. : 9.00 do 17:00 in pet. : 9.00 do 15.00
(preko spleta 24ur)

Električna pečica ELECTROLUX EOB43410OX email (EOB43410OX)

Električna pečica ELECTROLUX EOB43410OX email (EOB43410OX)

Redna cena: 299,00 €

Prihranek: 26€ (- 8.70%)

Vaša cena: 273,00 € Cena že vključuje DDV

Ni na zalogi, preveri dobavo
Dostava samo 3,90 eur z DDV
Pošlji poizvedbo

Informativen izračun ob nakupu na obroke:

- polog  0 €  + 6 x 46.43 €

- polog  0 €  + 12 x 23.62 €

- polog  0 €  + 18 x 16.01 €

- polog  0 €  + 24 x 12.22 €

Kalkulator
X
KALKULATOR ZA INFORMATIVNI IZRAČUN OB NAKUPU NA OBROKE
Vpišite poljuben znesek med 50 in 3000 €:

Informativen izračun za znesek: 273

- polog  0 €  + 6x  46.43 €

- polog  0 €  + 12x  23.62 €

- polog  0 €  + 18x  16.01 €

- polog  0 €  + 24x  12.22 €

Brezplačna dostava za artikle nad 500 €

Tehnične podrobnosti

Garancija24M
Bruto teža29 kg
Specifikacijehttps://www.electrolux.si/5-let-garancije/
NamestitevVgradni
Prostornina pečicenad 70 l
Prostornina pečice dodatno72 l
Energetski razredA
BarvaSiva
Barva dodatnonerjaveče jeklo, neobčutljivo na prstne odtise
Način čiščenjaČistilni Emajl
Zasteklitev vratDvojna
Zasteklitev vrat dodatnosnemljiva vrata za lažje čiščenje
VentilatorDa
Ventilator dodatnoUltraFanPlus
Osnovne informacijeprogram pizza pečenje z ventilatorjem, gretje spodaj, konvekcijsko/tradicionalno, hitri žar, žar, luč, vlažno pečenje,
Mere (Š x V x G)594x594x568 mm
Dodatne informacijeUltraFanPlus, zgornji grelni element se odstrani za enostavnejše čiščenje
Dodatne informacije dodatno1 pekač za sladice iz sivega emajla, 1 globoki pekač iz sivega emajla
Garancija v mesecih24
Teža28 kg

Opis izdelka

Ta pečica vam ponuja enak način prilagodljivosti, kot ga zahtevajo aktivni kuharski mojstri.