Obveščamo vas, da zaradi izrednih razmer plačilo po povzetju ni več možno, zato izberite druge načine plačila (po predračunu, s kartico, paypalom, ..).

Vse naročeno blago še vedno pošiljamo, vendar lahko prihaja do kakšnega dneva zamude pri dostavi. Osebni prevzem naročenih izdelkov pa ni več mogoč.

Za telefonska naročila in dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo med 9:00 in 15:00 uro na 070 233 244 

Hitro in varno nakupovanje

Nakup brez registracije

Dostava

samo 3,90 EUR z ddv
Nad 500 EUR brezplačna

MNENJA KUPCEV:

Kontakt
Kontaktirajte nas in z veseljem
vam svetujemo pri nakupu!
Stacionarni:
+386 (0)599 50 700

Za vas smo na voljo v času:
Pon. - Čet. : 9.00 do 17:00 in pet. : 9.00 do 15.00
(preko spleta 24ur)

FIBARO Motion Sensor FGMS-001-ZW5 senzor gibanja

FIBARO Motion Sensor FGMS-001-ZW5 senzor gibanja

Redna cena: 48,62 €

Prihranek: 1,76€ (- 3.62%)

Vaša cena: 46,86 € Cena že vključuje DDV

Ni na zalogi, preveri dobavo
Dostava samo 3,90 eur z DDV
Pošlji poizvedbo

Brezplačna dostava za artikle nad 500 €

Tehnične podrobnosti

Proizvajalčeva kodaFGMS-001-ZW5
EAN koda5902020528579
ProizvajalecFIBARO
Namen uporabeMerjenje, Varovanje
ProtokolZ-Wave
Vrsta senzorjaSenzor gibanja
Garancija12 mesecev

Opis izdelka

Senzor gibanja Fibaro Motion Sensor FGMS-001-ZW5 jemlje navdih iz narave in tehnologijo od ljudi. Je univerzalni Z-Wave senzor z več različnimi funkcionalnostmi. Poleg zaznavanja gibanja meri tudi temperaturo in moč svetlobe. Vgrajen je tudi senzor pospeška, tkao da zazna vse poizkuse fizičnega vplivanja na samo napravo.

Fibaro Motion Sensor se napaja preko baterije in sje narejen, da se hitro in enostavno namesti na katerokoli površino. LED indikator prikazuje gibanje, nivo temperature, način delovanja in lahko vam lahko pove, ali je naprava znotraj Z-Wave omrežja. Fibaro Motion Sensor se lahko uporabi za varovanje ali nastavljanje nivojev in načina osvetlitve.

Nadgrajena programska oprema omogoča senzorju daljše delovanje baterije, več kot enkrat daljšo zaznavanje senzorjev in še več. Senzor je bil ustvarjen v obliki mačjega očesa. Senzor je oster kot mačje oko, lahko vidi širše in dlje, tako da opazi tudi vse tisto kar vi ne opazite s prostim očesom. Je izjemno natančen z velikim dosegom in vidnim poljem. Vaše življenje bo udobnejše in počutili se boste varneje.

Multisenzor: vsebuje štiri funkcije. Poleg zaznavanja gibanja zaznava še temperaturo intenzivnost svetlobe in vibracije z vgrajenim merilcem pospeškov. Oko bo zaznalo kakršnikoli poskus vdora ali požar in druge nevarnosti.
LED luč vam sporoča gibanje in temperaturo in naprave v Z-Wave omrežju opozori takoj, ko kaj zazna. Brezhibno belo ohišje ima premer manjši od 44 mm.

Glavna značilnost senzorja je izjemno zaznavanje najmanjšega gibanja. Senzorju lahko nastavite občutljivost glede na vaše zahteve in posebne razmere. Medtem ko ste z doma vam bo senzor omogočil pregled na gibanjem v vašem domu. Senzor vas bo obveščal tudi koliko ljudi je v vašem domu.
Senzor preučuje vaše navade in nekatere ukrepe sprejema samodejno v prid vašega udobja in prihranka. Opozori vas da morate vklopiti alarm.
Senzor bo izklopil vse naprave ko boste zaspali in ko se boste zbudili vam bo ogrel dom. Zaščita pred vlomi, poleg nadzora nad gibanjem vas senzor opomni tudi, če se ta premakne.

- Z-Wave in Z-Wave+ (s firmware 3.2 ali novejšim) protokola
- priporočena višina namestitve: 2,4 m
- temperaturno območje delovanja: 0 °C do 40 °C
- merjenje temperature: -20 °C do 100 °C
- domet do 50 metrov zunaj in do 30 metrov znotraj (do 40 m s firmware 3.2 ali novejšim)
- Zaznavanje potresa
- Korekcija sobne temperature
- Sodelovanje z drugimi napravami