Za telefonska naročila in dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo med 9:00 in 16:00 uro na 070 233 244 

Hitro in varno nakupovanje

Nakup brez registracije

Dostava

samo 3,90 EUR z ddv
Nad 500 EUR brezplačna

MNENJA KUPCEV:

Kontakt
Kontaktirajte nas in z veseljem
vam svetujemo pri nakupu!
Stacionarni:
+386 (0)599 50 700

Za vas smo na voljo v času:
Pon. - Čet. : 9.00 do 17:00 in pet. : 9.00 do 15.00
(preko spleta 24ur)

GORENJE VGRADNI POMIVALNI STROJ GI66160 VIDNA ARMATURA

GORENJE VGRADNI POMIVALNI STROJ GI66160 VIDNA ARMATURA

Redna cena: 573,40 €

Prihranek: 103,5€ (- 18.05%)

Vaša cena: 469,90 € Cena že vključuje DDV

Ni na zalogi, preveri dobavo
Dostava samo 3,90 eur z DDV
Pošlji poizvedbo

Informativen izračun ob nakupu na obroke:

- polog  0 €  + 3 x 158.48 €

- polog  0 €  + 6 x 79.93 €

- polog  0 €  + 12 x 40.66 €

- polog  0 €  + 18 x 27.57 €

- polog  0 €  + 24 x 21.03 €

Kalkulator
X
KALKULATOR ZA INFORMATIVNI IZRAČUN OB NAKUPU NA OBROKE
Vpišite poljuben znesek med 50 in 3000 €:

Informativen izračun za znesek: 470

- polog  0 €  + 3x  158.48 €

- polog  0 €  + 6x  79.93 €

- polog  0 €  + 12x  40.66 €

- polog  0 €  + 18x  27.57 €

- polog  0 €  + 24x  21.03 €

Brezplačna dostava za artikle nad 500 €

Tehnične podrobnosti

Opis izdelka

Gorenje delno vgradni pomivalni stroj z notranjo kadjo iz nerjavečega jekla ima dolgo dobo uporabnosti z zanesljivim čiščenjem nečistoč na posodi. Za to poskrbi še 5 nivojev brizganja in tri brizgalne ročice. Aparat nudi sočasno pomivanje do 16 standardnih pogrinjkov. Napredno tehnologijo zaznamuje možnost pomnjenja zadnjih nastavitev, izbira polovičnega programa in zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur. Številne dodatne funkcije poenostavijo upravljanje aparata in povečajo njegovo učinkovitost. Svetlobni indikatorji nazorno prikazujejo izbrane nastavitve pomivanja in zaključek programa.

Energijski razred A+++.
Pomnjenje zadnjih nastavitev.
Sistem diagnosticiranja napak.

Nič več čakanja na oprano posodo

Gorenje pomivalne stroje odlikuje sodobna tehnologija, ki je oblikovana za hiter tempo življenja. Kljub temu, da ima stroj hitri 20-minutni program, lahko le-tega skrajšate z vklopom funkcije SpeedWash in vaša posoda bo pomita kar v 15 minutah.

Samodejno odpiranje vrat

Napredna tehnologija poskrbi, da se po končanem programu pomivanja vrata stroja avtomatsko odprejo, vendar le toliko da odvečna para izhlapi. Dovod svežega zraka poskrbi, da se tudi plastična posoda popolnoma posuši s tem pa je zagotovljeno hitro sušenje in manjša poraba energije.

Prilagodljiv in funkcionalen

Vodilo linije SmartFlex je poenostaviti življenje in aparate prilagoditi vsakdanu uporabnika. Novo generacijo pomivalnih strojev Gorenje odlikujeta fleksibilnost in funkcionalnost. Uporabnike navdušujejo z obiljem funkcij, so dovolj fleksibilni za kakovostno opravljanje vseh nalog, hkrati pa se prilagodijo še vsaki vaši potrebi. Prosti čas namenite za pomembnejše stvari, umazano posodo pa prepustite Gorenje pomivalnim strojem.

Natančna razporeditev košar

Naj bo uporaba aparata preprosta, zato je vsak njegov detajl natančno zasnovan. Predvsem notranjost pomivalnega stroja in razporeditev košar. Te so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementiinprilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. 3-nivojski sistem prilagajanja košar poenostavi zlaganje večje posode in krožnikov. Poskrbljeno je tudi za jedilni pribor, da se med pomivanjem ne opraska in popolnoma posuši. Držalo za krožnike v spodnji košari se zlahka položi, s tem se ustvari več prostora za večje lonce.

Ker niti dve posodi nista enako umazani

Napredna senzorska tehnologija prilagaja program pomivanja posode in le to očisti do popolnosti ob optimizirani porabi energije in vode. Ne glede na to ali želite kozarce le na hitro sprati, kakovostno pomiti trdno zasušene ostanke na posodi iz nedeljskega kosila, pomiti krožnike vseh povabljencev zabave ali le dva pogrinjka od večerje. Za vse to poskrbi vaš novi kuhinjski pomočnik z enim samim programom pomivanja, ki se samodejno prilagaja.

Hitro vsakodnevno pomivanje

Prihranite na času, porabi vode in energije. Optimizirane faze pomivalnega cikla, ki so temelj SmartFlex pomivalnih strojev, vašo posodo pomijejo že v 90 minutah. Poln stroj umazane posode bo pomit in posušen veliko hitreje, kot če bi se z vso to posodo spopadli na roke.

Kad iz nerjavnega jekla je sinonim za kakovost

Kad je v celoti izdelana iz nerjavnega jekla, njegova izjemna prednost pa se kaže v daljši življenjski dobi ter odpornosti na višje temperature. Zagotovljena je dolgoletna zanesljivost delovanja.

Brez skrbi zaradi izliva vode

Brez skrbi pomivalni stroj vključite tudi, ko greste od doma ali ponoči. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi stroja. Njena funkcionalnost je zagotovljena skozi celotno življenjsko dobo aparata.

Nižja poraba energije s priklopom na topli vir vode

Pomivalne stroje Gorenje lahko namesto na hladno vodo priključite tudi na toplo. S tem boste skrajšali trajanje programov in prihranili na porabi električne energije. Aparat je možno priključiti na vir vode do 70 °C, vendar priporočamo, da temperatura ne presega 55 °C, kar dosežete s pomočjo uporabe mešalnega ventila.

Programi pomivanja

Avtomatski program
Intenzivni program
Program ECO
Izpiranje
Hitri 20 minutni program

Tehnične podrobnosti

BLAGOVNA ZNAMKA GORENJE
VRSTA POMIVALNEGA STROJA VGRADNI
ENERGIJSKI RAZRED A+++
UČINEK POMIVANJA A
UČINEK SUŠENJA A
ŠTEVILO POGRINJKOV 16
LETNA PORABA VODE / 280 CIKLOV 2660 L
LETNA PORABA EL.EN./280 CIKLOV 245 KWH
GLASNOST DO 45 DB
ŠTEVILO TEMPERATUR 4
ŠTEVILO PROGRAMOV 5
ZAŠČITA PRED IZLIVOM VODE AQUA STOP
ZAMIK VKLOPA DA
ŠIRINA 59,6 CM
VIŠINA 81,7 CM
GLOBINA 55,6 CM
BARVA BELA
GARANCIJA 5 LET
INVERTER MOTOR NE