Hitro in varno nakupovanje

Nakup brez registracije

Dostava

samo 3,90 EUR z ddv
Nad 500 EUR brezplačna

MNENJA KUPCEV:

Kontakt
Kontaktirajte nas in z veseljem
vam svetujemo pri nakupu!
Stacionarni:
+386 (0)599 50 700

Za vas smo na voljo v času:
Pon. - Čet. : 9.00 do 17:00 in pet. : 9.00 do 15.00
(preko spleta 24ur)

iLX-702D - Alpine multimedijski avtoradio

iLX-702D - Alpine multimedijski avtoradio

699,00 € Cena že vključuje DDV
Ni na zalogi, preveri dobavo
Brezplačna dostava
Pošlji poizvedbo
Informativen izračun ob nakupu na obroke:

- polog  0 €  + 3 x 235.70 €

- polog  0 €  + 6 x 118.87 €

- polog  0 €  + 12 x 60.47 €

- polog  0 €  + 18 x 41.01 €

- polog  0 €  + 24 x 31.28 €

Kalkulator
X
KALKULATOR ZA INFORMATIVNI IZRAČUN OB NAKUPU NA OBROKE
Vpišite poljuben znesek med 50 in 3000 €:

Informativen izračun za znesek: 699

- polog  0 €  + 3x  235.70 €

- polog  0 €  + 6x  118.87 €

- polog  0 €  + 12x  60.47 €

- polog  0 €  + 18x  41.01 €

- polog  0 €  + 24x  31.28 €

Brezplačna dostava za artikle nad 500 €

Tehnične podrobnosti

Opis izdelka

Zaslon z visoko ločljivostjo WVGA na dotik
7-palčni WVGA zaslon z visoko ločljivostjo (17,8 cm) omogoča popolno delovanje sistema s tehnologijo zaslona na dotik in ima najnovejšo tehnologijo za izboljšanje videa za izjemno jasnost slike, kontrast in ločljivost.

7-palčni zaslon z 1-DIN šasijo
Vse več vozil ima prostor za armaturno ploščo za 7-palčni ali 8-palčni zaslon, vendar za radiem ni prostora za namestitev celotne enote 2DIN.

Apple CarPlay
Inovativni iLX-702D z združljivostjo Apple CarPlay vam ponuja pametnejši način uporabe vašega iPhone na cesti. Apple CarPlay daje uporabnikom iPhone neverjetno intuitiven način za klicanje, uporabo zemljevidov, poslušanje glasbe in dostop do sporočil z le besedo ali dotikom.

Android Auto
Android Auto je bil zasnovan z varnostjo v mislih. S preprostim in intuitivnim vmesnikom, integriranimi krmilniki volana in močnimi novimi glasovnimi akcijami, je zasnovan tako, da zmanjša odvračanje pozornosti, tako da lahko ostanete osredotočeni na cesto.

DAB + digitalni radio
Vgrajeni sprejemnik DAB / DAB + / DMB uporablja najsodobnejšo digitalno tehnologijo za zagotavljanje radijskega sprejema v izjemni kakovosti brez šuma. DAB + ponuja tudi številne druge prednosti pred tradicionalnim FM-radiom:

Povežite vire USB in HDMI
Za predvajanje zvočnih in MP4 video datotek lahko priključite USB ključe in prenosne trde diske. ILX-702D je opremljen tudi z vhodom HDMI za priključitev dodatnega DVD-predvajalnika DVE-5300 ali katerega koli drugega prenosnega predvajalnika z izhodom HDMI.

Možnosti zvočnega nastavljanja vrhunske kakovosti
ILX-702D ponuja napredne obdelave zvoka v vašem avtomobilu z BASS ENGINE SQ za povečanje zvoka in celotnega tona, plus veliko funkcij za nastavljanje po meri, kot so Digital Time Correction, Digital X-Over in Dual 9-band Parametric EQ.

Hi-Res avdio predvajanje
Ta Alpine enota lahko predvaja avdio datoteke v formatu FLAC - vključno z združljivostjo Hi-Res Audio 24/96 in 24/192.

Spletna navigacija z Apple CarPlay
Med vožnjo Zemljevidi pomagajo najti pot do cilja z usmerjenimi govornimi usmeritvami in novimi, lažje čitljivimi slikami. Veliki znaki in puščice vas vodijo v pravo smer in vam sporočajo, kako dolgo bo trajalo, da pridete do cilja. Iščete bencinsko črpalko, restavracijo ali kavarno ob vaši poti?

Spletna navigacija s sistemom Android Auto
Naj vas Google Maps vodi. Preprosto je, če se peljete z brezplačno glasovno vodeno navigacijo, živimi podatki o prometu, navodili za vožnjo po pasovih in še več. Na zaslonu telefona ali na zaslonu avtomobila je bil Android Auto zasnovan z varnostjo.

GPS in Glonass kompatibilen
Več satelitov je enako večja natančnost navigacije in hitrejše določanje položaja. ILX-702D je združljiv s satelitskimi signali GPS in lahko tudi sprejema podatke o položaju s satelitov Glonass.

Vgrajena tehnologija Bluetooth
Vgrajeni modul Bluetooth omogoča brezžično povezavo mobilnega telefona za prostoročno komunikacijo. Zelo intuitiven uporabniški vmesnik omogoča enostavno nastavitev glasnosti mikrofona in zvočnika.

Povezava podatkovnih zbirk vozil
Če je vaš avto opremljen s parkirnimi senzorji, lahko še naprej uporabljate to priročno funkcijo z vašim iLX-702D. Alpine ponuja vmesnike za podatkovne vmesnike vozil, da povežete svoj navigacijski sistem z vašim vozilom.
Drive-Assist kamere
Kamera za vzvratno vožnjo je odličen način za varnejšo vzvratno vožnjo. Slika kamere se samodejno prikaže, ko preklopite v vzvratno smer, vodila za razdaljo, ki jih je mogoče prilagoditi, da se ujemajo z vašo velikostjo avtomobila, se bodo prikazale na zaslonu, da boste lahko varno parkirali svoj avto.

Glasovni nadzor
Pritisnite gumb VOICE na radiu ali gumbu volana (če je podprt), da aktivirate SIRI ali OK Google. Lahko preprosto pokličete ljudi, vnesete navigacijske cilje, pišete in pošiljate sporočila ali preprosto izgovorite skladbo ali seznam predvajanja, ki ga želite poslušati, samo da navedete nekaj primerov.