Za telefonska naročila in dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo med 9:00 in 16:00 uro na 070 233 244 

Hitro in varno nakupovanje

Nakup brez registracije

Dostava

samo 3,90 EUR z ddv
Nad 500 EUR brezplačna

MNENJA KUPCEV:

Kontakt
Kontaktirajte nas in z veseljem
vam svetujemo pri nakupu!
Stacionarni:
+386 (0)599 50 700

Za vas smo na voljo v času:
Pon. - Čet. : 9.00 do 17:00 in pet. : 9.00 do 15.00
(preko spleta 24ur)

IZPOSOJA NADOMESTNE OPREME

Odločili smo se, da našim kupcem omogočimo izposojo nadomestne naprave. Ker dobimo kar nekaj vprašanj smo navedli nekaj primerov:

1. Primer: pred časom ste kupili pri nas  zamrzovalno omaro vendar se je ta po 3 mesecih pokvarila. Pokličeti nas  in pošljemo vam nadomestno  zamrzovalno omaro, dokler vam servis ne popravi vaše.

2. primer: odhajate na morje: izposodite si lahko prenosni projektor (v velikosti dlani, deluje na baterijo ali 220V in ima vgrajen zvočnik) in si polepšate morske večere z ogledom filmov (projektor povežete preko bluetootha z vašim telefonom)

3 Primer: prirejate zabavo: pri nas si lahko izposodite party  zvočnik ter mini hladilnik ali še raje zamrzovalnik za ohladit pijačo in hrano

4. Primer: v pisarni vam preneha delovati klimatska naprava: pri nas si izposodite prenosno med tem ko čakate, da vam serviser popravi vašo

Izposodite si lahko kateri koli izdelek ne glede na to kaj ste predhodno kupili pri nas. Kupite prenosnik izposodite si lahko hladilnik, projektor, klimo,..vse napetet izdelke. Pri tem ni omejitev.

Ob nakupu nad 600€ ali 2000€ boste prejeli bon s številko, ki nam jo sporočite ob najemu. 

Postopek najema je naveden spodaj in je enostaven.

Postopek za izposojo in vračilo:

  1. pokličite na 070/233-244 ali pošljite mail na izposoja@pricaraj.si
  • navedite katero napravo si želite izposoditi
  • v katerem časovnem obdobju in za koliko časa si želite izposoditi napravo
  • naslov, čas dostave in načina plačila (ob dostavi – po povzetju ali po predračunu)
  • ob dostavi ali prevzemu podpišete pogodbo o najemu zato potrebujete veljavni osebni dokument
  • pri vračilu se prosim držite rokov izposoje. V kolikor potrebujete napravo za daljši ali krajši rok kot ste prvotno navedli nas lepo prosim o tem obvestite
  • v kolikor si boste sami osebno sposodili ali vrnili napravo nas prosim o tem predhodno obvestite
  • po vračilu in pregledu naprave vam vrnemo znesek plačane kavcije

 

Pogoj za izposojo (za stranke, ki niso opravile nakupa v spletni trgovini pricaraj.si)

-          Napravo si lahko izposodite do maksimalno 10 dni

-          poštne stroške (strošek pošiljanja in vračila krije najemnik)

-          kavcija znaša 150€ za vse najete naprave

 

Pogoj za izposojo (za obstoječe kupce*)

-          napravo si lahko izposodite za 5 dni brezplačno

-          do 60 dni maksimalno po veljavnem ceniku – za vas s 40% popustom

-          poštne stroške (pošiljanja in vračanja krije najemnik), možen je tudi oseben prevzem v Žireh ali Asfitu na Logu

-          kavcija za izposojo znaša 20€ za vse najete naprave

 

*kupci, ki so v obdobju 6 mesecev opravili nakupe v vrednosti 600€ ali več v spletni trgovini www.pricaraj.si  (primer: 1.11.2018 ste kupili pralni stroj, ki se je pokvaril 12.12.2018 – v tem primeru nas kontaktirate na mail: izposoja@pricaraj.si in se dogovorimo za nadomestno napravo (5 dni brezplačno ali do 60 dni po veljavnem ceniku izposoje).

 

Pogoj za izposojo (za obstoječe kupce**)

-          napravo si lahko izposodite za 14 dni brezplačno

-          strošek pošiljanja in vračila krije najemodajalec (pricaraj.si)

-          kavcija za izposojo znaša 0 € za vse najete naprave

-          za izposojo daljšo od 14 dni za vas velja 80% popust po veljavnem ceniku

-          v kolikor je možno vam naprave dostavimo v roku 24 ur

**kupci, ki so v obdobju 12 mesecev opravili nakupe v vrednosti 3000€ ali več v spletni trgovini www.pricaraj.si (primer: 1.11.2018 ste kupili pralni stroj, ki se je pokvaril 12.12.2018 – v tem primeru nas kontaktirate na mail: izposoja@pricaraj.si in se dogovorimo za nadomestno napravo (20 dni brezplačno ali do 90 dni po veljavnem ceniku izposoje).

Navedeni splošni pogoji stopijo v veljavo s 1.11.2018. Pricaraj.si si lasti pravico do sprememb cen brez predhodnega opozorila. Število naprav je omejeno.

 

 

Cena najema na dan z DDV

Naprava/izdelek

10 €

pralni stroj

10 €

zamrzovalna omara

10 €

hladilnik

5 €

prenosni hladilnik /mini hladilnik

10 €

sušilni stroj

10 €

pomivalni stroj

10 €

TV sprejemnik

10 €

prenosna klimatska naprava

10 €

tiskalnik

10 €

monitor

20 €

projektor (4000 lumnov)

5 €

samostoječe projekcijsko platno 150x150

2 €

električna hladilna torba

8€

Samostoječe projekcijsko platno 200x200

10 €

prenosni projektor (baterijsko napajanje) 

20 €

električni agregat 2,4kW

10 €

party zvočnik  (velik)

5 €

party zvočnik (srednji)

3 €

party zvočnik (mali)

5 €

Kärcher visokotlačni čistilec

 

 

SPLOŠNI POGOJI

 

1. Najemodajalec

Pravni subjekt je Pričaraj.si, Selo 41A,4226  Žiri, v nadaljevanju najemodajalec.

 

2. Pogoji poslovanja

Najem naprav (v nadaljevanju predmet najema) poteka zgolj na osnovi v nadaljevanju opisanih splošnih pogojev pogodbe. Najemnik je lahko le polnoletna oseba z državljanstvom RS in stalnim prebivališčem v RS ali pravna oseba. Svojo istovetnost najemnik izkaže z osebnim dokumentom ob prevzemu naprave in podpisom najemne pogodbe, poleg tega mora najemodajalecu predložiti tudi svojo davčno številko in varščino v gotovini, katero ob koncu najema vrnemo v celoti.

 

 3. Predmet najema

Predmet najema se najemniku preda z namenom strokovne in skrbne uporabe. Najemnik s podpisom potrjuje, da je predmet najema prejel v ustreznem stanju, nepoškodovanega in v delujočem stanju in je seznanjen z upravljanjem naprave ter varnostnimi predpisi. Potrošni material, kot je papir itd. ni del obsega najema. Glede ostalih nepravilnosti je potrebno takoj seznaniti najemodajalca. Najemnik najemodajalcu odgovarja za poškodbe predmeta najema, ki nastanejo med njegovo uporabo. Najemnik odgovarja tudi za poškodbe, ki jih povzročijo tretje osebe ter izgubo ali odtujitev predmeta najema v času njegovega najema. Za prevzem predmeta najema je potrebno plačati kavcijo, skladno z aktualnim cenikom.

 

4. Vračilo Najemnik

Najemnik predmet najema ob vnaprej dogovorjenem dnevu vračila in v delujočem/nepoškodovanem stanju osebno vrne najemodajalcu ali pošlje po pošti. Če predmeta najema ne vrne stanju kot ga je prejel, si najemodajalec pridržuje pravico, da najemniku poleg stroškov usposodobitve in čiščenja zaračuna tudi čas in strošek popravila in čiščenja, sorazmerno z dogovorjeno najemnino, v kolikor jamstvo najemnika ni izključeno. V primeru zamude pri vračilu je najemnik za čas prekoračenja najema dolžan plačati nadomestilo uporabe v višini 100 % sorazmernega najema. Neodvisno od tega lahko najemodajalec predmet najema najemniku kadar koli zaračuna - z zadržanjem celotne ali dela kavcije - in zahteva nadomestilo škode, ki jo je mogoče dokazati.

 

5. Obveznosti najemnika

Najemnik je dolžan najemodajalcu posredovati svoje osebne podatke v pravilni in resnični obliki. Najemnik se obvezuje, da bo s predmetom najema upravljal skrbno, strokovno in previdno, v skladu z varnostnimi predpisi in skladno z namenom. Da bo predmet najema zaščitil pred krajo in nepooblaščeno uporabo tretjih oseb ter pred vremenskimi vplivi. Da bo v primeru kraje, poškodbe ali nestrokovne uporabe tretjih oseb obvestil najemodajalca in krajo/nesrečo prijavil na policiji.

 

6. Odgovornost najemnika

Najemnik prevzema odgovornost za škodo, ki jo je povzročil iz malomarnosti ali namenoma in v primeru kršitve pogodbe. V primeru slednjega je jamstvo najemnika omejeno na škodo, ki je predvidena po pogodbi. Omejitev jamstva ne velja za škodo, ki nastane zaradi ogrožanja življenja, telesa ali zdravja in tudi ne za zahteve iz zakona o odgovornosti za proizvode. Najemnik prevzema odgovornost za škodo, ki nastane zaradi nestrokovne uporabe predmeta najema ali za primere nestrokovne predaje naprave tretjim osebam.

 

7. Najemodajalec se zavezuje,

da bo zaščitil in spoštoval vaše osebne podatke v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov.

 

8. Reševanje sporov

se vrši po veljavni slovenski zakonodaji. Za morebitne spore je pristojno sodišče v Škofji Loki.