Hitro in varno nakupovanje

Nakup brez registracije

Dostava

samo 3,90 EUR z ddv
Nad 500 EUR brezplačna

MNENJA KUPCEV:

Kontakt
Kontaktirajte nas in z veseljem
vam svetujemo pri nakupu!
Stacionarni:
+386 (0)599 50 700

Za vas smo na voljo v času:
Pon. - Čet. : 9.00 do 17:00 in pet. : 9.00 do 15.00
(preko spleta 24ur)

Zamrzovalniki

Ima tudi vaš hladilnik premajhen del namenjen zamrzovanju hrane? Potem je čas, da si omislite zamrzovalno skrinjo ali zamrzovalno omaro. V naši spletni trgovini smo pripravili ponudbo različnih vrst zamrzovalnikov vodilnih blagovnih znamk Beko, Gorenje, Zanussi, Electrolux in drugih. Oblike in velikosti so različne in zato primerne za vse prostore.

Zamrzovalne omare so odlična rešitev za vse, ki si v naprej pripravljate vaše obroke. Hrano zamrznite in s tem ohranite njene vitamine ter minerale, ki se v njej nahajajo, zaradi česar bo hrana imela enak okus tudi, ko bo že nekaj časa zmrznjena. S tem boste prihranili čas, ki ga porabite za kuhanje in poskrbeli, da boste uživali zdrave in doma pripravljene obroke. Hrano, ki ste jo shranili z namenom kasnejše uporabe, boste zaradi funkcionalne zasnove notranjosti hitro našli. Prav tako boste imeli pregled nad količinami hrane, ki je trenutno shranjena ter boste lažje spremljali roke uporabe za posamezne pakete.

Večina zamrzovalnikov ima funkcijo NO FROST, s katero je njihovo vzdrževanje in čiščenje preprostejše, saj ni več potrebno odmrzovanje in odstranjevanje nastalega ledu. Poleg te funkcije pa je priročna tudi funkcija FastFreeze, ki omogoča, da je hrana zmrznena v nekaj urah.

Pri tehničnih podatkih o zamrzovalnih skrinjah in omarah bodite pozorni na energetski razred, ki je označen od A++ do G, slednji označuje največjo porabo energije. Energetski razred se določi glede na porabo energije na določeno prostornino zamrzovalnika. 

Brezplačna dostava za artikle nad 500 €

Zadetki: 1 do 24 od skupaj 62

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Zadetki: 1 do 24 od skupaj 62

  1. 1
  2. 2
  3. 3