Za telefonska naročila in dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo med 9:00 in 16:00 uro na 070 233 244 

Hitro in varno nakupovanje

Nakup brez registracije

Dostava

samo 3,90 EUR z ddv
Nad 500 EUR brezplačna

MNENJA KUPCEV:

Kontakt
Kontaktirajte nas in z veseljem
vam svetujemo pri nakupu!
Stacionarni:
+386 (0)599 50 700

Za vas smo na voljo v času:
Pon. - Čet. : 9.00 do 17:00 in pet. : 9.00 do 15.00
(preko spleta 24ur)

Klimatske naprave

V naši spletni trgovini smo vam pripravili izbor klimatskih naprav različnih blagovnih znamk, kot so LG, Samsung, Gorenje, Vox, Vivax in druge. Z njimi si zagotovite, da bodo vaši prostori poleti ostali hladni in sveži, pozimi pa dovolj topli, da ne bo potrebnih dodatnih radiatorjev ali grelnikov. Razvoj in konstantne izboljšave so pripomogle k boljši izkoriščenosti električne energije, kar posledično omogoča večjo varčnost.

Klimatske naprave iz naše ponudbe so različnih velikosti in zmogljivosti, tako so primerne za večje in manjše prostore, bodisi hiše ali manjše vikende. Poleg standardnih funkcij, kot sta hlajenje in ogrevanje, vam nekatere naprave nudijo tudi čiščenje zraka in odstranjevanje bakterij, filtre za odstranjevanje nevarnih plinov in neprijetnih vonjav, program za čiščenje plesni, protiprašni filter, itd.

Za hlajenje posameznih prostorov vam priporočamo prenosno klimatsko napravo, ki jo enostavno zapeljete v drug prostor, ko bo prvi že ohlajen. S tem poskrbite, da bo zrak hladen tako tam, kjer se največ zadržujete, kot tudi kjer počivate ali kuhate. Poleg modernega videza je prednosti predvsem, da ni potrebno nameščanje zunanje enote.

Če želite imeti ohlajen ali ogrevan večji in odprt prostor, je potrebna vgrajena klimatska napravo z notranjo in zunanjo enoto. Ti dve lahko kupite skupaj ali ločeno. Opisi in specifikacije za vsak posamezen izdelek vam bodo olajšali izbiro primernejše naprave za vaše potrebe in želje. Za vsako klimatsko napravo je navedena tudi garancija proizvajalca.

Brezplačna dostava za artikle nad 500 €

Zadetki: 1 do 24 od skupaj 30

  1. 1
  2. 2

Zadetki: 1 do 24 od skupaj 30

  1. 1
  2. 2