Za telefonska naročila in dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na 070 233 244

Hitro in varno nakupovanje

Nakup brez registracije

Dostava

samo 3,90 EUR z ddv
Nad 500 EUR brezplačna

MNENJA KUPCEV:

Kontakt
Kontaktirajte nas in z veseljem
vam svetujemo pri nakupu!
Stacionarni:
+386 (0)599 50 700

Za vas smo na voljo v času:
Pon. - Čet. : 9.00 do 17:00 in pet. : 9.00 do 15.00
(preko spleta 24ur)

Načini plačila

Spletna trgovina Pricaraj.si nudi naslednje načine plačila na daljavo:

  • z gotovino ob prevzemu pošiljke (strošek provizija po ceniku pošte Slovenije glede na višino kupnine od 0,96 EUR do največ 5,35 EUR)
  • nakazilo na TRR po ponudbi oz. predračunu (Avans)
  • plačilo po računu do 30 dni (izjemoma za naše zveste kupce, državne organizacije, javne zavode Itd.)
  • plačilo preko plačilnih oz. kreditnih kartic Eurocard/Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, Activa (popust pri »Vaši ceni« se zniža za 3 odstotne točke)
  • plačilo preko plačilnega sistema PAYPAL (popust pri "Vaši ceni" se zniža za 4 odstotne točke)
  • obročnim plačilom do 24 mesecev s kartico Diners Club (popust pri "Vaši ceni" se zniža za 7 odstotnih točk) 
  • obročno plačilo samo za imetnike NLB plačilnih kartic MasterCard in Visa od 2 do 12 mesecev (popust pri »Vaši ceni« se zniža za 2 odstotnih točk in strošek nadomestila). Več o tem tukaj.
  • samo za pravne osebe; klasični oz. operativni leasing GRENKE (brez pologa, od 15 do 60 obrokov, odobritev v 2 urah). Več o tem tukaj.

 

V primeru plačila s kreditno kartico, mora biti plačnik (podatki v profilu uporabnika) ista oseba ali organizacija, ki je lastnik plačilne ali kreditne kartice. V nasprotnem primeru, ko prejemnik in plačnik nista isti osebi, si pridržujemo pravico do dodatnega preverjanja identitete plačnika in prejema pisne izjave preko e-pošte ali faksa, da plačnik soglaša s plačilom naročenega blaga. Prav tako v primeru plačila s kreditno kartico, po oddaji naročila ni možna sprememba vsebine naročila oziroma končnega zneska naročila, razen v posebnih primerih, ki jih določi ponudnik. V kolikor bi želeli vrniti izdelek plačan s kreditno kartico, plačanih provizij ne vračamo. Vrne se le osnovni znesek.

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbi podjetje UPC Telemach d.o.o. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku ponudnika.

 

Plačilo po povzetju ( Poštna provizija )

Poštna provizija oziroma vplačnina je strošek, ki ga zaračuna pošta Slovenije samo pri plačilu paketov z odkupnino (plačilo položnice). Strošek vplačnine  nadomešča  poštno provizijo in se zaračuna po ceniku 1,9€ ne glede na znesek odkupa.

Ob zaključku naročila so vidni vsi stroški (cena izdelka, dostavni stroški ter vplačnina). Pošta Slovenije vam ne obračuna več nobene dodatne provizije. Odkupnina je za vas fiksna. Pošti plačate takšen znesek, kot je naveden na koncu v košarici (Skupaj za plačilo z ddv).

V kolikor se želite izogniti navedenemu strošku vam svetujemo plačilo po predračunu (pri plačilu s spletnim bančništvom je strošek od cca 0-0,50€).

 

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo vsak dan:

 • od ponedeljka do četrtka od 09:00 do 17:00
 • petek od 09:00 do 15:00
 • 24 ur na info@pricaraj.si

 

Kontakti:

 

Želimo vam, da si pričarate obilo lepih nakupov.

Vaša ekipa Pricaraj.si