Spoštovani! Obveščamo vas, da smo na kolektivnem dopustu in bomo ponovno z vami 18.8.2020. 

Hitro in varno nakupovanje

Nakup brez registracije

Dostava

samo 3,90 EUR z ddv
Nad 500 EUR brezplačna

MNENJA KUPCEV:

Kontakt
Kontaktirajte nas in z veseljem
vam svetujemo pri nakupu!
Stacionarni:
+386 (0)599 50 700

Za vas smo na voljo v času:
Pon. - Čet. : 9.00 do 17:00 in pet. : 9.00 do 15.00
(preko spleta 24ur)

Osebna rast

Vilinski simboli so ključi energij, orodje, ki potencira delovanje Zakona privlačnosti in so namenjeni vsem, ki razumejo (ali želijo razumeti) energijo, ki stvari ne prepuščajo naključju, ampak prevzemajo odgovornost za svoje življenje in tako aktivno krojijo svojo usodo.

Delo z Vilinskimi simboli nam pomaga, da najdemo pot do sebe in se povežemo s svojim višjim jazom, ter tako dosežemo vse, kar je v skladu z našim najvišjim namenom. Z njihovo uporabo začnemo zavestno živeti, hkrati pa z njihovo pomočjo sprožimo svoj energijski sistem, ki nas pripelje točno tja, kjer moramo biti. Vsak Vilinski simbol ima svojo lastno vibracijo, ki nam pomaga, da se uskladimo z želeno energijo in tako v svoje življenje PRITEGNEMO VSE, KAR SI ŽELIMO. Zavedati se moramo, da vsak od nas lahko dobi, kar si želi, saj nam sanje in želje nikoli niso dane brez možnosti uresničitve. VSAKRŠNO DOJEMANJE OMEJITEV JE ILUZIJA, pa če se nam zdijo še tako resnične in če vanje se tako globoko verjamemo.

Živimo v Univerzumu neskončnih možnosti in imamo kot del tega neposreden dostop do ogromnega vira moči, s katero lahko ustvarjamo spremembe v svojem življenju. Z uporabo Vilinskih simbolov se uskladimo z izbrano energijo, hkrati pa preusmerimo mogočno energijo pozornosti iz problema na rešitev. Z namero in odločnostjo se odpremo in uskladimo s pozitivnimi energijami in s tem povzročimo velikanski premik v svoji zavesti, ki sproži plaz pozitivnih posledic.

Brezplačna dostava za artikle nad 500 €

Št. zadetkov: 16

Št. zadetkov: 16