Hitro in varno nakupovanje

Nakup brez registracije

Dostava

samo 2,90 EUR z ddv
Nad 500 EUR brezplačna
Kontakt
Kontaktirajte nas in z veseljem
vam svetujemo pri nakupu!
Stacionarni:
+386 (0)599 50 700

Za vas smo na voljo v času:
Pon. - Čet. : 9.00 do 18:00 in pet. : 9.00 do 15.00
(preko spleta 24ur)

3ZERO GPS/Radar/Laser detektor z brezplačno posodobitvijo AURA

3ZERO GPS/Radar/Laser detektor z brezplačno posodobitvijo AURA

Redna cena: 199,00 €

Prihranek: 34,83€ (- 17.50%)

Vaša cena: 164,17 € Cena že vključuje DDV

Na zalogi
Predvidena dobava 1 – 5 dni
Dostava samo 2,90 eur z DDV
Pošlji poizvedbo

Tehnične podrobnosti

undefined

Opis izdelka

Radar detektor 3ZERO je kombninacija GPS, Radar in Laser detektor v enem in brezplačna baza podatkov hitrosti AURA – Bodite vedno obveščeni o aktivnih radarjih na cesti!SNOOPER radar detektor hitrosti 3Zero sodi med najbolj učinkovite radar/laser/GPS detektorje na trgu.Ob nakupu naprave vam pripada še brezplačna posodobitev podatkov s stancionarnimi radarji za hitrost AURA.Želite izvedeti katere hitrostne kamere so aktivne in prežijo na vas?

Želite vedeti kje se nakahajo vsi mobilni laserji za merjenje hitrosti?GPS vam pove kje so kamere.

Radar vam pove, če so naprave »žive« in aktivne.Snooper je v polni lasti priznanega podjetja Cobra Electronics in je bil ustanovljen leta 1979 in se več kot 30 let nahaja na vrhu po izdelavi sistemov za odkrivanje naprav za merjenje hitrosti. V tem času smo izdelali številne inovativne in večkrat nagrajene detektorje za odkrivanje hitrosti in Snooper 3Zero ni nobena izjema.Kot pri vseh SNOOPER GPS lokalizatorjih, 3Zero uporablja najbolj napredno GPS tehnologijo, da vas natančno opozori na prisotnost vseh hitrostnih pasti, kot so Gatso in Truvelo kamere, kot tudi SPECs radarjev pogosto postavljienih na avtocestnih odsekih za vzdrževanje in gradnjo cest. Prvič pa je SNOOPER združil GPS in radar / laser tehnologijo v eni prenosni napravi.Nova in izboljšana radar / laser tehnologija za zaznavo!3Zero uporablja kar nekaj inovacij in trikov za zaznavanje radarjev. Zelo pomemben je visoko občutljivi laserski detektor, ki je zasnovan, da vas opozori na vse vrste mobilnih laserskih pištol. SNOOPER tehnologija za odkrivanje laserjev, je bolj natančna kot kdajkoli prej, kar ponuje daljše razpone odkrivanja in bolj napredna in pravočasna opozorila.3Zero vključuje tudi zelo tehnološko napreden radar detektor. Veliko radrskih kamer kot so Gatso in ročnih radarskih pištol pošlje radarski žarek, ki določa, kako hitro ste na poti. 3Zero lahko zazna te odboje in zagotovi vnaprejšnja opozorila o njihovem položaju.Če upoštevamo, da navadni radar lokalizatrji le opozorijo na lokacijo radarja, je 3Zero pametnejši in dejansko sporoči, ali je ta kamera aktivna, ali ne!Običajni doseg mobilnih radarjev / Laser-sprejemnikov:

Radarske pištole – do 1,5 km

Laserske pištole – do 1,5 kmOdkrivanje stalnih/fiksnihradarjev z uporabo GPS-a je možno nastaviti glede na svoje osebne zahteve, kjerkoli 200metro do 1000metrov.AURA bazo podatkov, ki se dnevno posodablja.POMEN preverjanja – vsi podatki se med seboj razlikujejo

Za razliko od Aure, se veliko drugih baz podatkov zanaša predvsem na lokacije, ki so jih vnesle neprofesionalne osebe za hobi, ki večkrat nenatančno podajo podatke o hitrostnih kamerah ali kamerah na semaforjih in o nadzornih kamerah. Te podatkovne baze so lahko nadležne in netočne in lahko se zgodi, da posledično ignorirate celo legitimna opozorila.

Druge podobne podatkovne baze, se ne posodabljajo dnevno in so omejene glede možnosti posodabljanja.SNOOPER je sestavil strokovno ekipo, ki namenja vsak delovni dan za preverjanje vsakega in vsak hitrosti namenjen objekt in nevarne cone, ki se beležijo v AURA bazo.AURA zbirka podatkov se stalno posodablja in je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Zanesljivost Aura podatkov zagotavlja in spremlja SNOOPER, eden najbolj spoštovanih in zaupanja vreden proizvajalec satelitskih navigatorjev in produktov za lokacijo hitrostnih kamer. SNOOPER je osvojil desetine nagrad za inovacije in proizvode.SNOOPER 3Zero vas opozorja o naslednjih hitrostnih pasteh in nevarnostih:

Gatso in Truvelo Cameras

Watchman

MCS (Multi Camera System)

Speedcurb

SPECs average speed

Roadwork cameras

DS 2

Accident Hotspots

High Risk Zones

Mobile Laser

Mobile Safety Vans

Temporary Gatso

Truvelo Cameras

Congestion Charge Cameras

Digital Cameras

Schools (optional)Posebnosti


• Vključuje brezplačno nalaganje hitrostnih kamer!

• Brez stroškov članstva ali prenosa!

SNOOPER 3ZERO vas opozorja o naslednjih mobilnih hitrostnih kamerah in laserjih:

o LTI – Marksman 20.20.

o LTI – UltraLyte(100pps included), LR, 100, 100LR, 200, 200LR,

o Compact, LRB

o Kustom – ProLaser I

o Kustom – ProLaser II

o Kustom – ProLaser III

o Kustom – Pro-Lite

o Kustom – LaserCam II

o Stalker – LZ-1

o Laser Atlanta – SpeedLaser, S, R, Stealth Mode

o Cleartone – Stealth SpeedLaser

o Jenoptik – LaserPatrol

o Jenoptik – Laveg, Video-Laveg

o Multanova – StarLaserRedflex – Lasercam, Lasercam NT

o Robot – TraffiPatrol, V

o Sagem – MestaLaser

o Sagem – EUROLaser

o Truvelo – Lidar, D-Cam

o Riegl – LR90-235

o Fama – famaLaser II

o Fama – famaShot III

o Traffic Observer – LMS 291/221/04/05

o NJL Kft – SCS-101/SCS-102

In o naslednjih fiksnih hitrostnih kamerah in laserjih:

Gatso Cameras

Truvelo Cameras

Specs Cameras

DS2

Speedcurb

Watchman

New Multi Lens Gatso

Accident Blackspots

Mobile Laser Sites

High Risk ZonesOsnovna oprema:


• Snooper 3ZERO

• Vakuumski nosilec za vetrobransko steklo

• 12/24V polnilec

• USB kabel

• Vakuumski podstavek za armaturno ploščo

• Torbica za nošenjeOpis na spletu:http://satelitska-navigacija.si/catalog/product/gps-navigacija_snooper_3zero-gps-in-radar-laser-detektor-hitrosti