Za telefonska naročila in dodatne informacije smo na voljo na 070 233 244 ali na info@pricaraj.si

Hitro in varno nakupovanje

Nakup brez registracije

Dostava

samo 3,90 EUR z ddv
Nad 500 EUR brezplačna

MNENJA KUPCEV:

Kontakt
Kontaktirajte nas in z veseljem
vam svetujemo pri nakupu!
Stacionarni:
+386 (0)599 50 700

Za vas smo na voljo v času:
Pon. - Čet. : 9.00 do 17:00 in pet. : 9.00 do 15.00
(preko spleta 24ur)

Veritas Carmen

Veritas Carmen

799,60 € Cena že vključuje DDV
Na zalogi
Predvidena dobava 1 – 2 dni
Brezplačna dostava
Pošlji poizvedbo

Brezplačna dostava za artikle nad 500 €

Tehnične podrobnosti

Opis izdelka

Veritas Carmen - ime je dobila po eni največji flamenko plesalki vseh časov Carmen Amaya, ki je imela sanje, da bo nekoč v samem vrhu. Tako je njena milost in eleganca njenega plesa zčarala kar dva ameriška predsednika.

LCD zaslon občutljiv na dotik, inovativna tehnologija - 7 kratni nazobčani spodnji transporter, funkcija hitrega vpenjanja sukanca in dinamični motor poskrbita za optimalno šivalno doživetje.

Izbirate lahko med 100 vrstami šivov (raztegljivi šiv, overlok šiv, slepi šiv, različni dekorativni šivi,...), popolnoma avtomatska gumbnica.

Širina šiva se lahko brezstopenjsko nastavlja od 0 do 7 mm in širina šiva od 0 do 4,5 mm in se tako lahko optimalno prilagodi. Napetost niti se pri tem nastavlja avtomatsko, da bodo vsi šivi lepi in močni.

Celo šivanje brez stopalke za Veritas Carmen ni problem. Enostavno pritisnite na gumb START/STOP in že pričnete s šivanjem, pri tem lahko prilagajate hitrost šivanja. To še pa zdavnaj ni vse avtomatski odrez niti, funkcija končanje programa bo avtomatsko končala šiv.

Na sodobnem LCD zaslonu lahko izbirete med 7 jeziki, različnimi ohranjevalniki zaslona in osvetlitve ekrana. Prav tako je poskrbljeno za varnost otrok, saj se lahko šivalni stroj zavaruje z geslom.

Integriran USB vhod bo poskrbel, da si boste lahko naložili najnovejše posodobitve in kreativne dizajne, ki si jih boste lahko prinesli iz računalnika. Interaktivni vodič vas bo vodil korak po koraku do končnega izdelka (že naložene ideje za šivanje). Tako se lahko vsak dan naučimo nekaj novega in dobimo inspiracijo za nove ideje.

Veritas Carmen - z njo se da tudi pisati (lastno ime, ime podjetja, priimek,...) črke in številke se preprosto izberejo na LCD zaslonu. Vse številke, črke in vzorci se lahko med seboj kombinirajo in shranijo na šivalni stroj. Prav tako se lahko shranijo vse ostale nastavitve (dolžina, širina šiva,...).

Specifikacije:

 • 100 različnih šivov

 • 172 črk in številk

 • Samodejni odrez niti

 • Avtomatsko vdevanje igle

 • Tempomat

 • Integrirana navodila

 • LED luči

 • Gumb Start / Stop

 • Rokavnik

 • Dolžina šiva in širina nastavljiva

 • Gumb za pomnilnik


14_ver-carmen_01 14_ver-carmen_02 14_ver-carmen_03 14_ver-carmen_04 14_ver-carmen_05 14_ver-carmen_06 14_ver-carmen_hero

Pribor: 5x Shmetz igle, univrzalna tačka, tačka za zadrgo, overlock tačka, tačka za gumbnice, tačka za zadrgo, tačka za slepi šiv, čopič, izvijač, touchscreen pisalo

interaktivni šivalni vodič - nadgradnja: Sommerrock Sommertasche_XL_E-D

ksp_landing_garantie