Za telefonska naročila in dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na 070 233 244

Hitro in varno nakupovanje

Nakup brez registracije

Dostava

samo 3,90 EUR z ddv
Nad 500 EUR brezplačna

MNENJA KUPCEV:

Kontakt
Kontaktirajte nas in z veseljem
vam svetujemo pri nakupu!
Stacionarni:
+386 (0)599 50 700

Za vas smo na voljo v času:
Pon. - Čet. : 9.00 do 17:00 in pet. : 9.00 do 15.00
(preko spleta 24ur)

Vilinski simboli - Začni? Včeraj!

Vilinski simboli - Začni? Včeraj!

Redna cena: 29,90 €

Prihranek: 4,71€ (- 15.75%)

Vaša cena: 25,19 € Cena že vključuje DDV

Na zalogi
Dobava 1 dan
Dostava samo 3,90 eur z DDV
Pošlji poizvedbo

Brezplačna dostava za artikle nad 500 €

Tehnične podrobnosti

Opis izdelka

Beseda avtorice


"Življenje je polno vzponov in padcev.


Naj bo še tako hudo, vedno imamo izbiro – upamo ali obupamo.


Ta knjiga je namenjena vsem, ki se ne vdajo, ki verjamejo, upajo in se trudijo svoj košček sveta spremeniti na bolje. Naša pravica in dolžnost je, da smo srečni, da znamo sanjati in segati po svojih sanjah. Naša dolžnost je, da poslušamo svoje srce in mu sledimo. Um se lahko zmoti, srce nikoli!


Vsak od nas ima svoje življenjsko poslanstvo – nekdo gradi hiše, drugi popravlja avtomobile, tretji izdeluje gumbe, nekdo pomaga ostarelim, nekdo izobražuje, nekdo v imenu človeštva preizkuša meje, nekdo pa drugim pomaga s tem, da preprosto je in svojim vzgledom navdihuje ljudi ter jim daje moč in voljo za njihovo lastno pot. Ni treba biti popoln, da nekomu olajšaš življenje. Velikokrat so dovolj že prijazen nasmeh, topel objem ali spodbudna beseda.


Z vilinskimi simboli sem se srečala pred leti in jih najprej začela uporabljati zase, nato sem jih risala za prijatelje, pozneje pa smo jih začeli izdelovati v obliki amuletov.


Niso čarobna palčka, ki brez truda čudežno spremeni naše življenje, so pa orodje, ki nam pomaga pritegniti pravo energijo in priti do tistega najboljšega, kar se skriva v nas. Dovolj smo močni, lepi, pametni in sposobni, da naredimo in dosežemo vse, kar si resnično želimo. Vilinski simboli nam pri tem samo pomagajo. So podpora, ki jo kdaj v življenju potrebuje vsakdo.


Njihova uporaba je neomejena, energija neizčrpna, ni jih mogoče zlorabiti, so tako preprosti in učinkoviti, da bi jih morali uporabljati prav vsi .


Življenje je čarobno in prav je, da se mu pustimo očarati, a to ni čarovniška knjiga. Je priročnik, ki pride prav vsakemu, saj smo si, pa naj to hočemo ali ne, v notranjosti tako presneto podobni, ne glede na to, kaj v življenju počnemo in kakšne funkcije opravljamo. Moja želja in poslanstvo sta vilinske simbole približati vsem in s tem pomagati ljudem, da si pomagajo sami!"


Maya Peron


 


Dimenzije knjige so 220mm x 220mm, obsega 237 strani v trdi vezavi in vsebuje 77 izbranih vilinskih simbolov s slikami in razlagami ter 29 zgodb, ki govorijo na zelo oseben način.