Hitro in varno nakupovanje

Nakup brez registracije

Dostava

samo 3,90 EUR z ddv
Nad 500 EUR brezplačna

MNENJA KUPCEV:

Kontakt
Kontaktirajte nas in z veseljem
vam svetujemo pri nakupu!
Stacionarni:
+386 (0)599 50 700

Za vas smo na voljo v času:
Pon. - Čet. : 9.00 do 17:00 in pet. : 9.00 do 15.00
(preko spleta 24ur)

Vstopnica JAY SHETTY - zaživi navdihnjeno življenje

Vstopnica JAY SHETTY - zaživi navdihnjeno življenje

Razprodano
Pošlji poizvedbo

Informativen izračun ob nakupu na obroke:

- polog  0 €  + 3 x 62.38 €

- polog  0 €  + 6 x 31.46 €

- polog  0 €  + 12 x 16.00 €

- polog  0 €  + 18 x 10.85 €

Kalkulator
X
KALKULATOR ZA INFORMATIVNI IZRAČUN OB NAKUPU NA OBROKE
Vpišite poljuben znesek med 50 in 3000 €:

Informativen izračun za znesek: 185

- polog  0 €  + 3x  62.38 €

- polog  0 €  + 6x  31.46 €

- polog  0 €  + 12x  16.00 €

- polog  0 €  + 18x  10.85 €

Brezplačna dostava za artikle nad 500 €

Tehnične podrobnosti

Opis

RAZPRODANO, NAKUP ZADNJIH KART JE MOŽEN ŠE SAMO NA DOGODKU .


ČE KUPITE 2 VSTOPNICI, JE CENA POSAMEZNE SAMO 149,99 EUR


ČE KUPITE 3 DO 7 VSTOPNIC JE CENA POSAMEZNE SAMO 145 EUR


ČE KUPITE 8 IN VEČ VSTOPNIC JE CENA POSAMEZNE SAMO 138 EUR


 


 CENA SE VAM PRIKAŽE V KOŠARICI OB IZBIRI DVEH ALI VEČ VSTOPNIC


PONUJAMO VAM MOŽNOST NAKUPA VSTOPNIC NA OBROKE:


- z Diners klub kartico do 24 obrokov (21,75€/mesec) , če kartice še nimate jo lahko naročite s klikom TUKAJ


- NLB Mastercard in Visa kartico do 5 obrokov (97,60€ na mesec).


Število obrokov lahko sami izberte ob zaključku naročila.


Vsa ostala plačila so vidna v košarici ob zaključku naročila (po povzetju, paypal, predračun, plačilne kartice- activa, mastercard, maestro, visa, visa electron, diners..)


 


PRIPNITE SE, JAY SHETTY JE TU!


Celodnevni spektakel s svetovno senzacijo! V Slovenijo namreč prihaja eden izmed najvplivnejših »influencerjev« vseh časov! Od meniha do svetovno uspešnega vplivneža in od globokega osebnostnega preporoda do želje, da bi njegova modrost objela svet interneta. Dobitnik številnih prestižnih nagrad, ki ga je revija Forbes uvrstila na lestvico "Forbes 30 under 30", ta predstavlja 30 najvplivnejših ljudi, mlajših od 30 let.


Jay Shetty ima 3 milijarde ogledov na kanalu YouTube ter več kot 19 milijonov sledilcev na Facebooku in sedaj prihaja k nam, da bi navdihnil prav vse generacije.


 


KDO JE JAY SHETTY?


Jay se je rodil in odraščal v Londonu. V mladosti je bil sramežljiv, introvertiran fant, ki si je vedno prizadeval stvari obrniti na pozitivno. Kot otroka so ga zaradi prekomerne telesne teže verbalno zlorabljali in ga zmerjali, da je "piflar", vendar nikoli ni dovolil, da bi te izkušnje vplivale nanj. Kot vsak najstnik je večino teh let raziskoval, kaj svet ponuja. Utrujen od naprezanja, da bi bil "dober", je Jay poskušal najti svojo identiteto, kar pa ga je pripeljalo do uporništva in kar nekaj izključitev iz šole.


Ko je bil Jay star 16 let, je izgubil dva najboljša prijatelja, enega v prometni nesreči, drugega pa zaradi nasilja v tolpah. Zaradi teh tragičnih dogodkov je resno razmišljal o tem, kaj je smisel življenja, in začutil močno potrebo po iskanju globljega pomena. "Ne morete biti nekaj, česar ne morete videti."


Ko je Jay pri svojih 18-ih letih srečal meniha, je začel na novo odkrivati pomen uspeha zase. Tako si je takrat zaželel služenja svetu, kar pa je nasprotovalo denarju, slavi in moči. Po diplomi iz vedenjskih ved poslovne šole Cass, je pri 22-ih letih zaživel kot menih v Indiji in v Evropi. Vsakdanjo obleko je zamenjal za meniško in si obril glavo. Zbujal se je ob štirih zjutraj, se tuširal s hladno vodo in jedel preprosto hrano. Meditiral je 4-8 ur na dan in preživljal ta čas brez vode in hrane, da bi treniral svoj um. Pogostokrat, je izvajal meditacijo v ekstremnih okoljih (vročih in hladnih) in se naučil starih praks dihanja in nadzora uma. Študiral je brezčasne filozofije in vzhodne vede ter v njih iskal povezave in sporočila za sodobni svet. Pol dneva je porabil za osebno rast, drugo polovico pa za pomoč drugim. Tako je Jay tri leta pomagal graditi trajnostne vasi in se vključeval v programe razdeljevanja hrane, preko katerih so dnevno razdelili več kot milijon obrokov, hkrati pa je poučeval mlade generacije o zavesti, dobrem počutju in uspehu.


Premik od meniha ... Jay se je nato preselil nazaj k svojimi staršem v London, seveda popolnoma brez denarja. Po uničenju svoje kariere je potreboval 9 mesecev, da se je znova privadil na moderni svet. Nato pa so ga začeli njegovi prijatelji iz poslovne šole nenadoma vabiti, da govori v njihovih podjetjih, saj so bili pod velikim pritiskom in stresom. Jay je začel deliti znanje ... Jay je ugotovil, da lahko meniško znanje izjemno vpliva na moderni svet, produktivnost na delovnem mestu in še in še. Tako je te modrosti začel prepletati z digitalnimi vsebinami, kar je opazila tudi Arianna Huffington. Jay se je preselil v New York, kjer je ustvaril lastno video agencijo in blagovno znamko.


Zdaj sodeluje z največjimi blagovnimi znamkami na svetu. Povabljen je bil na osrednja predavanja vodilnih podjetij, kot so Google, L'Oreal, Facebook, Coca Cola, HSBC, EY, Microsoft in Accenture. Je prejemnik številnih prestižnih nagrad na področju influencinga, govorništva in digitalnih vsebin.


Zagotovite si svoje mesto še danes in zaživite navdihnjeno življenje!


PREBERITE SI O CELOTNEM DOGAJANJU  • Dobrodošli v časovnem stroju, ki vas bo popeljal od preteklosti do zlate prihodnosti.

  • Dogodek bodo otvorili: nagovorila vas bosta gostitelja in organizatorja dogodka, Cristy in Mihael Žmahar iz Duhovnega ateljeja Potovanje duše, nasmejal vas bo stand up komik Tin Vodopovec in vaše srce bo odprla melodija glasbene skupine Uma.

  • Časovni stroj preteklosti: Jayevi nasveti, kako spustiti pretekle bolečine, pozdraviti odnose in izgube, kako se soočiti z občutki manjvrednosti.

  • Časovni stroj sedanjosti: Jayevo predavanje o tem, kako prevzeti nadzor nad svojimi odločitvami, se osredotočiti, dobiti motivacijo, se soočiti s pritiski modernega sveta in uporabljati odlične vaje proti stresu.

  • Časovni stroj prihodnosti: Jayev navdih za nove navade, ki prinašajo uspeh, kreativne ideje, manifestacijo, postavljanje ciljev in še in še.

  • Večer navdihnjenih sanj: inspiracijski odrski intervju in nastop Jaya ter Cristy in Mihaela Žmaharja.

  • Popoldanski glasbeni gostje: skupina Shamballa


 


PROGRAM


VELIKA DVORANA, Gospodarsko razstavišče


 


8:30 - Dvorana se odpre


 


9:30 - Pričetek dogodka


Pomembno: vstop v dvorano bo omogočen vsaj eno uro prej, po 9:30 vstop v dvorano zaradi nemotenega poteka dogodka ne bo več mogoč!


 


9:35 - 10:30 - Otvoritev gostiteljev


Nastop stand up komika Tilna Vodopovca in glasbene skupine UMA.


 


10:30 - 12:00 - Časovni stroj preteklosti z Jayem Shettyjem


 


12:00 - 13:30 - Odmor za kosilo v lastni režiji (kosilo ni vključeno v ceno dogodka)


 


13:30 – Pričetek drugega dela.


Pomembno: po 13:30 vstop v dvorano zaradi nemotenega poteka dogodka ne bo več mogoč!.


 


13:30 - 15:30 - Časovni stroj sedanjosti z Jayem Shettyjem


 


15:30 - 16:15 - Odmor


 


16:15 - 16:35 - Nastop skupine Shamballa


 


16:35 - 17:35 - Časovni stroj prihodnosti z Jayem Shettyjem


 


17:35 - 18:00 - Večer navdihnjenih sanj: inspiracijski oderski intervju in nastop Jaya, Cristy in Mihaela Žmaharja


 


 VIP SREČANJE Z JAY-em,  vključuje VIP sedeže v dvorani, srečanje z Jayem, podpis spominske kartice in profesionalno fotografijo z Jayem za osebno ali podjetniško referenco!


Na voljo le 99 vstopnic!


 


 


 


VAŠA GOSTITELJA:


Cristy Žmahar


Ustanoviteljica Ateljeja Potovanje Duše


Je avtorica, voditeljica meditacije in duhovna motivatorka


 


Mihael Žmahar


Avtor, predavatelj in trener duhovne in osebnostne rasti


Je trener za samozavest, voditeljske veščine in mojster meditacijske terapije. 


 


Odgovorni organizator prireditve:


POTOVANJE DUŠE d.o.o., Ljubljana


Tacenska cesta 26


1210 Ljubljana - Šentvid